Какви са реакциите в социалните мрежи след протестнaта манифестация във френската столица, ще научим

...
Какви са реакциите в социалните мрежи след протестнaта манифестация във френската столица, ще научим
Коментари Харесай

The Cube: Реакции в социалните мрежи след протестното шествие в Париж

Какви са реакциите в социалните мрежи след протестнaта манифестация във френската столица, ще научим от Мария Кръстанова в " The Cube ".

В събота се организира огромно протестно шествие във френската столица против високите разноски за живот и бездействието в региона на климата от страна на държавното управление. Много консуматори на обществените мрежи и отвън тях бяха сюрпризирани да видят безусловно на първи ред Ани Ерно, спечелилата напълно неотдавна Нобелова премия за литература. Припомням, че 82-годишната писателка е икона във френската литература и образец за генерации французи. Нобеловия комитет в Швеция я  награди с думите:

" поредно и от разнообразни гледни точки изследва клинично един живот, белязан от мощни разлики във връзка с пола, езика и класата ".

Иначе, фрагменти от митинга в обществените мрежи станаха мотив и за пораждане на частична дезинформация. Виждате, част от потребителите популяризират фотоси и видеоклипове от шествието с внушението, че французите са излезли по улиците, с цел да стачкуват против участието на Франция в Европейски Съюз и НАТО, да вземем за пример. Кадрите станаха мотив даже за спорове сред разнообразни консуматори по отношение на мащаба на митинга.

За вторник е плануван ден на координирани протестни дейности на национално равнище, тъй че следим какво ще се случи на следващия ден и какви ще бъдат реакциите.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР